tiistai 16. kesäkuuta 2020

"Heilu keinuni korkealle", eli mainos Kuvalautalaisen juhannusradiosta

Rakkaat lukijat,

minä, Esko Komero, tuon teille ilosanoman, vaikka näitä "yläkerran tarinoita" onkin tapana kertoilla pikemminkin auringonkierron toisessa laitapäässä.

Suuresti arvostamani vlogisti ja elämänohjaaja Herra Kuvis eli ns. Petri Ranta ("Kuvalautalainen", "Evoluutiomies") pitää kanavallaan 19.6. kello 19 "aukko-aukko" alkaen juhannusradion! Eli kaikki "kynnelle kykenevät": muistakaa viimeistään kello 18.45 pultata jussissalkonne jömäkkään erektioon, että joudatte asemoitumaan "vastaanottimienne" äärelle kellonlyömänä.



Nuoruudessa tuli luukutettua analogisista jos jonkinmoista "lauantaintoivottua" ja saattoipas Yleisradion ystäviä ilahduttaa ehtoolla puhelinlankoja laulattava, toisinaan tukevassakin "juntassa" turiseva Ekku-setä.

Allekirjoittanut on siksi jo raivannut "hikikammarinsa" näyttöpäätepöydälle sopivan avaruuden, jotta leppeän-hypnoottinen puhe ja tällaista "vanhaa pierua" kuusikymmentä vuotta nuoremmille sävelletyt kupletit pääsevät resonoimaan kuin Uije-sedän mandoliinisoinnut Temppelikadulla muinoin. Pöydän kupeessa odottelee houkuttelevana kukkurasarvellinen "tuffaa", joten voinenpas taata melkoisella varmuudella kokonaisvaltaisesti eläytyväni "illan sanoman" äärelle.

Ja onhan tässä toki meikäläiselläkin "oma hieho hienossa": live-lähetys kun on kyseessä, tarjonnee Kuviksen kanava mahdollisuuden myös teille, rakkaat "fanikullat", viettää letkeä rupatteluhetki "Tölikän lupsakan" seurassa. Graaffien mukaanhan jaamme kohtakohdin "Petrin" kanssa saman "kuulijakunnan", joten synergiaedut ovat reciprocus vahvasti tulilla.

Summa summarum: jos olet laillani "syrjäytynyt seniili" tai sitten nuoruudenuhoinen "jonne" - tai ihan vaikka vain meditatiivisten aihelmien ystävä - suuntaa 19. kesäkuuta kello seitsemän illalla Herra Kuviksen maanmainiolle Evoluutiomies-kanavalle!

Riemullista suvenjuhlaa kaikille lukijoilleni!

Peace out!

-E.K.

Jälkikirjoitus: ensi postauksessa sukellamme toivotusti ja luvatusti naisten viehkeään maailmaan, pysykää housuissanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti